no nonsense. geen taboes.

nieuwsbrief?

YES PLEASE!

spanneeeeend...

oeps, fail, probeer nog eens!

welkom in onze sisterhood!

EEN BOEK!

klik hier om meer te weten te komen!

BAM! Klaar voor een brok girlpower? Fille Folle, dé taboevrije lifeguide voor meisjes tussen de 13 en de 17 is vanaf oktober overal te koop!

 

Met het boek Fille Folle brengen Ilona en Aurike een recht-voor-de-raap lifeguide die in 10 hoofdstukken hapklaar en taboevrij uitlegt waar elke tiener (en eigenlijk iedereen, geef toe) mee bezig is, maar waar veel te weinig over wordt gepraat.

 

Wat er allemaal met dat vrouwenlijf verandert tijdens ons puberteit of hoe we zelf iets moois kunnen ondernemen in de wereld die niet altijd even fraai is. Hoe we als jonge meisjes ons eigen lijf graag kunnen leren zien en niet alleen elkaars maar vooral ons eigen beste vriendin moeten worden. Hoe seks nu eigenlijk in zijn werk gaat – zonder de rooskleurige romantische komedie-toer op te gaan – en dat masturbatie echt helemaal oké is. Hoe we ons leven als tiener heus niet op een rijtje hoeven te hebben en dat we allemaal wel eens per ongeluk mama zeggen tegen een wilvreemde. En nog meer, véél meer.

 

"Fille Folle is het boek dat op het boekenrek van elk meisje of eender wie zich met het vrouwelijk geslacht identificeert hoort te prijken, hét boek dat elke ouder, grootouder, verre nonkel of achternicht aan het jong geweld in de familie cadeau wilt doen en het boek waarvan iedere twintiger, veertiger of zestiger vandaag wou dat het er in haar jeugd was geweest." - Uitgeverij Van Halewyck

 

STEUN ONZE THUNDERCLAP CAMPAGNE!

"Wat is me dat nu?"

Wel, lieve filles, dat lees HIER

© all rights reserved