no nonsense. geen taboes.

nieuwsbrief?

YES PLEASE!

spanneeeeend...

oeps, fail, probeer nog eens!

welkom in onze sisterhood!

"ik blijf recht." is een platform waarop je kan delen wat je meemaakte, en hoe je jezelf erna weer vond.

 

Het leven zit vol putten en vallen en vreemde kronkels, en we hebben bij het kraambezoek geen kompas of kaart gekregen om die te ontwijken. Dus soms vallen we op onze smoel, zakken we diep in het zand of lijkt het maar niet te lukken om uit die put te klimmen. En erna likken we onze wonden en proberen we opnieuw dapper onze weg te vinden.

 

Heb jij iets meegemaakt waar we allemaal iets uit kunnen leren? Stuur je verhaal naar fillefollemagazine@outook.com en Fille Folle geeft je een platform om je verhaal te delen, anoniem of niet.

EEN BOEK!

klik hier om meer te weten te komen!

DIE DUNNE LIJN

ZEBRA'S EN ANTILOPEN

door zindzi tillot owusu

"Als student denk je vaak dat alcoholgebruik de normaalste zaak in je leven is. Je bent immers nog jong en zit vaak bij je vrienden, je hebt dus een reden om af en toe eens goed te drinken. Niemand let er op als dat een glaasje te veel is..."

 

"Ik was achttien. Op een feestje liet ik me overhalen om met wat vrienden en vrienden-van-vrienden thuis salvia te gaan roken. Want hey, da’s cool. En coolness is iets dat ik nooit bezat en altijd hopeloos najoeg..."

 

‘She fucks like a whore.’

"Ik hoor je stem in mijn huis": r. werd verliefd op een ex-junkie

"Maar wat als je niet meer zonder die drugs kunt?

 

Op m’n 15de werd ik verliefd op Seppe. Ik was jong en was wel al in contact gekomen met marijuana tijdens het uitgaan, maar nooit met hard drugs. Toen ik een relatie begon met Seppe wist ik wel dat hij eens durfde ‘blowen’, maar ik wist niet dat hij dit dagelijks nodig had. Voor het slapengaan moest hij zeker een joint roken om te kunnen slapen..."

Ok, dank u voor het compliment denk ik?
Of moet ik dit vernederend vinden?
Vol trots was hij dit tegen zijn vrienden gaan zeggen.
Vrij vertaald ‘ze neukt als een hoer’ dus ’t is een goei...

© all rights reserved